لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 130 - Core i3
Lenovo Ideapad 130 Core i3 8130U 4GB 1TB 2GB MX110 Laptop
Lenovo Ideapad 130 Core i3 8130U 4GB 1TB 2GB MX110 Laptop
- سری پردازنده : Core i3
- حافظه داخلی : 1TB
- مقدار رم : 4GB DDR4
- کارت گرافیک : 2GB MX110
- اندازه صفحه نمایش : "15.6 HD
- باتری : 2 سلولی (30 وات ساعت)
- وزن : 2.1 کیلوگرم
ویژگی ها:
نقد و بررسی لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
تهیه کردن یک کامپیوتر برای مصارف خانگی یا کل مصارف عادی و سبک، هزینه زیادی میطلبد، اما شما میتوانید به راحتی با تهیه یک لپ تاپ اقتصادی، به خواستههای معمولی خود رسیدگی کنید. این لپ تاپ های خانگی که برای استفادههای دانشآموزی هم مناسب هستند، قیمت کمی دارند و به همین دلیل، لقب اقتصادی را به آنها میچسبانیم.
با وجود اقتصادی بودن این لپ تاپ ها، نباید آنها را سرسرانه و بدون تدقیق در نام برند و سری، آنها را خریداری کنید. یکی از برندهایی که مشخصا در زمینه لپ تاپ های میانردهای و کلا لپ تاپ ها، خیلی خوشآوازه است، برند لنوو بوده که سری Ideapad آن، قطعا یکی از بهترین سریهای میانردهای و اقتصادی به شمار میرود. سری Ideapad، محصولی به اسم « Lenovo Ideapad 130» با قیمت فوقالعاده کم دارد که گزینه خوبی برای امور خانگی و دانشآموزی است.
نسخههای لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
این لپ تاپ به دلیل گستردگی دامنه استفاده کاربران، در چند نسخه معرفی شده. ما در اینجا به بررسی ۴ نسخه این لپ تاپ میپردازیم. قدرتمندترین نسخه، پردازنده Core i5 8250U را با ۸ گیگابایت رم دارد. نسخه بعدی با همین پردازنده، ولی ۴ گیگابایت رم میآید. نسخه سوم، با پردازنده Core i3 8130U و ۸ گیگابایت رم عرضه میشود و نسخه چهارم هم پردازنده Core i3 8130U و ۴ گیگابایت رم را به همراه خود میآورد. شما با توجه به استفاده خود میتوانید، نسخه مورد نظر را انتخاب کنید؛ بنچمارک هر دو پردازنده، در قسمت سختافزار، ذکر خواهند شد.
مقدمه
هر ۴ نسخه این لپ تاپ که در بالا به آنها اشاره کردیم، برای امور خانگی مناسب هستند، ولی دو نسخهای که پردازنده Core i5 8250U را دارند، میتوانند برای امور سنگینتر نیز استفاده شوند. اختلاف توان پردازشی میان دو تراشه یاد شده، بسیار فاحش است. با این همه، هر ۴ نسخه « Lenovo Ideapad 130» از یک پردازنده گرافیکی استفاده میکنند و یک باتری و یک مقدار حافظه داخلی دارند.
از آنجایی که « Lenovo Ideapad 130» یک لپ تاپ میانردهای و اقتصادی است در زمینه نمایشگر که مورد پرخرجی به شمار میرود، از آن انتظارات زیادی نداریم و نمایشگر هم در حد یک نمایشگر استاندارد است. پنل نمایشی TFT برای « Lenovo Ideapad 130» انتخاب شده که در هر چهار نسخه با وضوح HD و نرخ نوسازی استاندارد ۶۰ هرتز دیده میشود.
باتری هم شرایطی مثل نمایشگر دارد و ظرفیت کم ۳۰ وات ساعتی آن در هر ۴ نسخه، مشهود است. در کل، تمامی مشخصات « Lenovo Ideapad 130» نشان از یک لپ تاپ کاملا میانردهای دارند که با قیمت اقتصادی آمده. این لپ تاپ در زمینه طراحی هم محصولی میانردهای بوده و متریال ساخت آن نیز بر همین موضوع دلالت دارند.
طراحی لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
قاب پشتی پلاستیکی بسیاری از لپ تاپ ها در نگاه اول، نشان از یک لپ تاپ فلزی دارند، ولی قاب این لپ تاپ، دقیقا مانند IP330 به یک لپ تاپ پلاستیکی اشاره میکند. قاب پشتی، ساده نبوده و الگوی جالبی هم بر روی آن دیده میشود، که بهنظر میرسد، متشکل از مربعهای کوچک است. نام برند لنوو در گوشه بالایی این قاب پشتی دیده میشود.
قاب نمایشگر، دارای حواشی زیادی است. این حواشی در قسمت پایینی، ضخیمتر از دیگر نواحی میشوند؛ بر روی همین حواشی پایینی، تاکیدی بر روی برند لنوو شده و نام آن آمده. در بالای نمایشگر هم وبکم مشهود است. در پایین نمایشگر هم، لولای سرتاسریای را میبینیم که میتواند این لپ تاپ را به صورت ۱۸۰ درجهای باز کند. طراحی قاب نمایشگر « Lenovo Ideapad 130» هیچ مورد خاصی ندارد و کاملا ساده است.
بر روی پنل کیبورد هم طراحی سادهای را میبینیم. صفحه کلید این لپ تاپ با طراحی جزیرهای آمده؛ کلیدها، اندازه خوبی دارند، ولی فاصله میان آنها، اندکی کم است. کلید پاور هم به صورت جزئی از کیبورد طراحی شده. در پایین کیبورد، تاچپد دستگاه را میبینیم که اندازه خوبی دارد و اندکی به سمت چپ منتقل شده؛ این انتقال، فضای مانور دست را بیشتر میکند و سبب راحتی در حین تایپ میشود.
این لپ تاپ با وزن نسبتا زیاد ۲.۱ کیلوگرم و ضخامت ۲۳ میلیمتر آمده؛ وزن این لپ تاپ، علیرغم زیاد بودن، سبب مشکل جدیای در حین حمل و نقل آن نمیشود. در دور تا دور « Lenovo Ideapad 130» یک درایو نوری، یک درگاه HDMI، یک درگاه LAN، یک درگاه SD Card، جک ۳.۵ میلیمتری صدا، یک درگاه USB 3.0 و یک پورت USB 2.0 مشهود هستند؛ این لپ تاپ در زمینه پورتهای ورودی، خیلی خوب نیست، ولی پورتهای آن برای رفع نیاز، مناسب و کافی هستند.
نمایشگر لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
کلا در بین لپ تاپ های اقتصادی، شاهد یک نمایشگر TFT هستیم و نهایتا، اگر شرکتها بخواهند مرامی رفتار کنند، یک نمایشگر TN را بر روی لپ تاپی میانردهای میبینیم. لنوو، شرکت بامرامی نیست و نمایشگری TFT را بر روی قاب جلویی « Lenovo Ideapad 130» لحاظ کرده. این نمایشگرها، زاویه دید محدودی دارند و شما نمیتوانید از سمت راست یا چپ، محتوا را با کیفیت مناسب ببینید. وضوح نمایشگر هم مانند دیگر نمایشگرهای موجود بر روی لپ تاپ های اقتصادی، HD است.
نرخ نوسازی نمایشگر « Lenovo Ideapad 130»، ۶۰ هرتز بوده که برای امور عادی، مناسبت دارد، ولی برای کارهایی که دقت بالای محتوای نمایشی را میطلبند، خوب نیست. نمایشگر با رزولوشن ۷۶۸ در ۱۳۶۶ پیکسل آمده که بر همان وضوح HD دلالت دارد. این نمایشگر که به لطف لولا، به صورت ۱۸۰ درجهای باز میشود، با قطر ۱۵.۶ اینچی آمده. روکش مات نمایشگر، سبب استفاده آسان از آن در محیطهای نسبتا پرنور میشود.
سختافزار لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
همانطور که گفتیم، ما ۴ نسخه از این لپ تاپ را بررسی خواهیم کرد که در زمینه سختافزار با یکدیگر تفاوت دارند. دو نسخه از پردازنده Core i5 8250U استفاده میکنند، منتها، یکی ۸ گیگابایت رم دارد و دیگری ۴ گیگابایت. پردازنده یاد شده بین فرکانسهای ۱.۶ گیگاهرتز و ۳.۴ گیگاهرتز فعالیت دارد و ۶ مگابایت حافظه کش برای آن درنظر گرفته شده. این پردازنده از نسل هشتم پردازندههای اینتل بوده، ۴ هسته فیزیکی و ۴ هسته مجازی دارد. بنچمارک این پردازنده، ۷۸۴۱ ذکر شده.
پردازنده دوم هم Core i3 8130U نامیده میشود و در دو نسخه دیگر بهکار رفته؛ این پردازنده در یک نسخه با ۸ گیگابایت رم میآید و در نسخه دیگر، ۴ گیگابایت رم دارد. پردازنده ثانی هم دارای ۲ هسته مجازی و ۲ هسته فیزیکی است و ۴ مگابایت حافظه کش دارد. این پردازنده هم بین فرکانسهای ۲.۲ گیگاهرتز و ۲.۴ گیگاهرتز کار میکند و نمره بنچمارک ۵۱۸۶ را دارد.
پردازنده گرافیکی برای هر ۴ نسخه مورد بحث، یکسان است. این ۴ نسخه، کارت گرافیک Geforce MX110 را دارند که برای امور سهبعدی توصیه نمیشود، ولی در کل، پردازنده گرافیکی قابل قبولی است. رم هر ۴ نسخه را میشود به ۱۶ گیگابایت ارتقا داد. هر ۴ نسخه، ۱ ترابایت، حافظه HDD دارند و بر روی مادربرد آنها، درگاهی برای حافظه پرسرعت SSD ذکر نشده. فن نیز بر روی مادربرد، قرار گرفته، ولی بهتر است که شما به فکر تهیه یک کولر باشید.
باتری لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
از حق نگذریم، باتری ۲ سلولی ۳۰ وات ساعتی این لپ تاپ، ظرفیت کمی دارد، بهطوری که نهایتا تا ۳ ساعت شارژدهی خواهد داشت. این باتری از فناوری سیستم قطع کن سود میبرد، که باتری را به محض شارژ کامل از مدار خارج میکند و سبب افزایش طول عمر مفید باتری میشود. شارژدهی ۳ ساعتی باتری، با سنگینتر شدن استفاده کاربر، کمتر میشود.
مشاوره در خرید لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو Ideapad 130
« Lenovo Ideapad 130» لپ تاپی فوقالعاده اقتصادی است که طبق گفتههای پیشین، برای امور خانگی و کارهای سبک مناسبت دارد. این لپ تاپ را برای امور دانشآموزای و فروشگاهی هم میشود درنظر گرفت. شما میتوانید لپ تاپ « Lenovo Ideapad 130» را از فروشگاه دیجیدو تهیه کنید.
مشخصات
- ظرفیت باتری
- 30 وات ساعت
- ابعاد
- 375.6×253.4×22.7 میلی متر
- وزن
- 2.1 کیلوگرم
- سازنده پردازنده
- Intel
- سری پردازنده
- Core i3
- مدل پردازنده
- 8130U
- تعداد هسته
- 2 هسته حقیقی + 2 هسته مجازی
- فرکانس پردازنده
- 2.2GHz
- فرکانس پردازنده در حالت توربو
- 3.4GHz
- حافظه کش (Cache)
- 4 مگابایت
- حافظه رم
- 4 گیگابایت
- نوع حافظه رم
- DDR4 2133MHz
- قابلیت ارتقاء رم
- Up to 12GB
- حافظه داخلی H.D.D
- 1 ترابایت
- حافظه داخلی S.S.D
- ندارد
- سازنده کارت گرافیک
- NVIDIA
- مدل کارت گرافیک
- Geforce MX110
- حافظه اختصاصی کارت گرافیک
- 2 گیگابایت
- سایر قابلیت های کارت گرافیک
- GDDR5 64Bit
- اندازه صفحه نمایش
- 15.6 اینچ
- نوع صفحه نمایش
- TFT
- دقت صفحه نمایش
- (HD (1366×768
- صفحه نمایش مات
- دارد
- صفحه نمایش لمسی
- ندارد
- اتصال Wi-Fi
- دارد
- اتصال Bluetooth
- Bluetooth 4.1
- درگاه حافظه
- دارد
- درایو نوری
- دارد
- درگاه USB 2.0
- 1 عدد
- درگاه USB 3.0
- 1 عدد
- درگاه USB Type-C
- ندارد
- درگاه VGA
- ندارد
- درگاه HDMI
- دارد
- Lan
- دارد
- وبکم
- دارد
- کیبورد با نور پس زمینه
- ندارد
- حسگر اثر انگشت
- ندارد
- مشخصات تاچ پد
- چند لمسی
- نوع باتری
- 2 سلولی
- شارژدهی باتری
- تا 3 ساعت
- سیستم عامل
- DOS
- اقلام همراه لپ تاپ
- دفترچه راهنما و شارژر
سوال خود را بپرسید. حتما پاسخی دریافت خواهید کنید
یک سوال جدید بپرسید
تجربه خرید خود را با بقیه به اشتراک بگذارید