گوشی موبایل آنر Honor 4X دو سیم کارت ظرفیت 2/8 گیگابایت
Honor 4X Dual Sim 8GB RAM 2GB Mobile Phone
2 نظرهاHonor 4X Dual Sim 8GB RAM 2GB Mobile Phone
- سیستم عامل : اندروید 4.4.2
- حافظه داخلی : 8 گیگابایت
- مقدار رم : 2 گیگابایت
- دوربین : 13 مگاپیکسل
- پشتیبانی از شبکه ارتباطی : 4G
- باتری : لیتیوم پلیمر 3000 میلی آمپر بر ساعت
ویژگی ها:
نقد و بررسی Honor 4X
حتما شما هم یوتوبرهای ایرانی زیادی را دیدهاید، که برند آنر را تبلیغ میکنند و با خود، فکر کردهاید، که برند آنر، مگر همان هوآوی نیست. برند آنر برای مقابله هوآوی با اسمارتفونهای میانرده در بازار جهانی و مخصوصا بازار چین، معرفی شد. البته در حال حاضر این برند با هوآوی، اشتراکی ندارد و بهطور کامل از آن جدا شده. البته که هنوز سایه هوآوی بر سر آنر، سنگینی میکند.
طراحیهای هوآوی به برند آنر، سرایت کرده و بهراحتی میشود، این طراحیهای هوآوی را شناخت. البته اسمارتفون مورد بحث امروز ما، در زمانی عرضه شده، که آنر هنوز به عنوان فرزندخوانده هوآوی، شناخته میشد. یک اسمارتفون نوستالژیک که به ما میگوید، تغییرات در بازار گوشیهای هوشمند، چه سریع، اتفاق میافتند.
مقدمهای بر تشریح مشخصات آنر 4X
« Honor 4X» با معیارهای زیباشناختی زمان خود، یعنی سال ۲۰۱۴، معرفی شده. شما خوب بهیاد دارید، که منظور از معیارهای زیباشناختی ۷ سال پیش، چیست. طراحیهای آن زمان را نمیشود، با فاکتورهای امروزی سنجید، زیرا شکل ظاهری اسمارتفونها، لحظه به لحظه، تغییر میکند. البته یکسری از خصایص ظاهری، حتی بعد از گذشت سالهای متمادی، هنوز هم پرطرفدار میمانند.
در « Honor 4X» هم با معیارهای پرطرفدار قدیمی، روبهرو هستیم، و برخی از معیارهایی که از بین نمیرود و فقط از نسلی به نسل دیگر، انتقال، پیدا میکنند. طراحی این اسمارتفون در زمان خود، یک شاهکار بیمانند بود، اما این طراحی در زمان حال، چندان خریداری ندارد. قیمت « Honor 4X» در زمان خود، نشان میدهد، که این اسمارتفون از کیفیت مطلوبی در سال ۲۰۱۴ برخوردار بوده.
منظور از کیفیت، فقط طراحی آن نیست، بلکه داریم، درمورد تمام زوایای کیفی یک اسمارتفون، صحبت میکنیم، مانند سختافزار آن. سختافزار که محصول همکاری مشترک خود هوآوی و شرکت کوالکام است. تراشههای هوآوی که تحت نام کایرین، عرضه میشوند، جای خود را در « Honor 4X» پیدا کردهاند. این یکی دیگر از دلایلی است، که طراحی این اسمارتفون را برای زمان خود، تبدیل به یک شاهکار کرده بود.
از طرفی دیگر، نمایشگر و باتری « Honor 4X» از جمله معماریهای شاهکار این اسمارتفون، محسوب میشوند. باتوجه به سال ساخت و نوع باتری این اسمارتفون، بهنظر میآید که « Honor 4X» جزو اولین نسلهایی بود، که با باتریهای پلمپ شده، عرضه شد. نسبت اندازه نمایشگر این اسمارتفون با بدنه آن، برای آن سالها، یک شاخصه باورنکردنی است.
آنر 4X: طراحی و کیفیت ساخت
قبلتر هم ذکر شد، که طراحی « Honor 4X» با شاخصههای زمان خود، زیبا است، اما در زمان حال، این طراحی، چیز بهخصوصی، محسوب نمیشود. قاب جلویی با نمایشگر، درگیر است، قاب پشتی، دوربین اصلی را همراهی میکند و فریم نیز وظیفه میزبانی دکمه پاور، کنترلرهای صدا، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و اسپیکرها را بر گردن دارد.
یکی از شاخصههای طراحیهای قدیمی، مربوط به پنل جلویی است. قابهای جلویی اسمارتفونهای قدیمی، فضای نمایشگرها را تنگ میکردند و بر روی این قاب، دوربینهای سلفی، قرار میگرفتند. طراحی « Honor 4X» هم از این قائده، مستثنی نبوده. البته طراحی قاب جلویی این اسمارتفون از همخانوادههای زمان خودش، کمی فاصله داشته و بیشتر، شبیه مدلهای قدیمیتر اپل بوده.
بر روی قاب پشتی، کلمه Honor که نشان از اصالت دستگاه دارد، خودنمایی میکند. طراحی قاب پشتی هم، بیشباهت به مدلهای قدیمی اپل نیست. اگر خوب بهیاد داشته باشید، عادت طراحی آن زمان گوشیهای اندرویدی، این بود که دوربین اصلی درون یک قاب دایرهای شکل و در میان پنل پشتی باشد؛ اما در طراحی دوربین « Honor 4X» شاهد یک قاب بیضوی شکل و در گوشه بالایی هستیم.
اگر حافظه یاری کند، در آن سالها خبری از اسلات سیمکارت بر روی فریم نبود و برای دسترسی به درگاه سیمکارت، شما میبایست، قاب پشتی را جدا میکردید، تا درگاه سیمکارت خود را پیدا کنید. طراحی « Honor 4X» نیز به همین صورت بوده و درگاه سیمکارت آن، زیر قاب پشتی، قرار دارد. « Honor 4X» با ابعاد ۱۵۲.۹ در ۷۷.۲ در ۸.۷ میلیمتر، وزن ۱۶۵ گرم و در رنگهای مشکی و سفید، عرضه شد.
آنر 4X: نمایشگر
نمایشگر « Honor 4X» با توجه به معیارهای امروزی، علاوه بر کوچک بودن، بیکیفیت نیز است. نمایشگر این اسمارتفون به لطف قاب جلویی آن، مجبور شده، تا جمعتر بشیند، تا حضرت قاب، جا بشوند. امروزه با طراحی ناچ و حفره، قاب، نیازی به فضای بیشتر ندارد. چه در زمان حال و چه در گذشته، پایه ثابت پنلهای نمایشی میانردهها، IPS LCD بوده.
در « Honor 4X» هم شاهد این پنل نمایشی هستیم، منتهی آن را نمیشود، با مدلهای جدیدتر، مقایسه کرد. این پنل نمایشی، با وجود فراگیری آن، گزینه خوبی برای میانردهها، تلقی میشود. رزولوشن این نمایشگر، ۷۲۰ در ۱۲۸۰ پیکسل است، که در آن زمان خوب بوده. تراکم پیکسلی ۲۶۷ پیکسل بر هر اینچ نیز، تراکم پیکسلی ترند آن روزها بوده ما الان با تراکم پیکسلیهای، بسیار بیشتری، روبهرو هستیم.
نمایشگر ۵.۵ اینچی « Honor 4X» به لطف طراحی قاب جلویی، فقط ۷۰ درصد فضای پنل جلویی را در اختیار دارد. قطعا نمیشود از این نمایشگر، انتظارات بالایی داشت، چراکه طراحی « Honor 4X» با زمان خود، تطابق دارد و در آن زمانها، کسی در اسمارتفون خود فیلم نمیدید و یا بازی نمیکرد.
آنر 4X: سختافزار و نرمافزار
زمانی که داریم، درمورد یک سختافزار متعلق به سال ۲۰۱۴ صحبت میکنیم، منظور ما سختافزاری است، که متناسب با خواستههای آن زمان، طراحی شده؛ خواستههای کاربران در آن سالها، پیام و تماس بود و نهایتا، اجرای برنامه لاین یا وایبر. اما با گذر زمان معرفی شدن بازیهای سنگین با گرافیک بالا، کمکم، نیاز سختافزارهای قدرتمندتر، احساس شد.
قدرت پردازشی سختافزار « Honor 4X» متناسب با زمان خود است و جان و توان اجرای برنامههای امروزی را ندارد. چیپست ۲۸ نانومتری Kirin 620 برای برنامههای امروزی، اصلا مناسب نیست. اگر بهیاد داشته باشید، در آن زمان، شرکتها عادت نداشتند، تا تراشهها را با هستههای ترکیبی، ارائه کنند و هر تراشه از یک نوع هسته، با تعداد مشخص، معرفی میشد. « Honor 4X» مانند همدورههای خود، با هشت هسته Cortex-A53 با بیشینه فرکانس ۱.۲ گیگاهرتز، به بازار گوشیهای هوشمند، عرضه شد.
مثل تراشه، چیپست گرافیکی « Honor 4X» نیز برای امروز، مناسب نیست. چیپست Mali-450MP4 توانایی سروکله زدن با برنامههای امروزی را ندارد. در ذیل مطلبی که در همان سالها و برای همین اسمارتفون، نوشته شده بود: (رم شایان توجه ۲ گیگابایتی .....). رم ۲ گیگابایتی، در حال حاضر، شایان توجه نیست. رم ۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۸ گیگابایتی « Honor 4X» برای این دوره، مناسب نیست.
آنر 4X: دوربین
اگر خوب به حافظه خود، رجوع کنید، همهچیز را بهیاد خواهید آورد. دوربینها در آن دوره، برای جذب خریدار، بهکار میرفتند و اگر نور خوب میبود، باران نمیآمد و پشت سر ما چراغ نبود، عکس میگرفتند. دوربین اصلی « Honor 4X» از یک لنز ۱۳ مگاپیکسلی با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.0 تشکیل شده و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۱۰۸۰ را دارد، از قابلیتهای عکسبرداری این اسمارتفون نیز میتوان، به عکسبرداری HDR اشاره کرد.
همه ما سعی کردهایم تا با دوربینهای سلفی گوشیهای هوشمند قدیمی، عکس بگیریم و زمانی که میگوییم، دوربین این اسمارتفون، برای عکاسی سلفی مناسب نیست، شما خوب میدانید، که منظور چیست. دوربین سلفی « Honor 4X» از یک لنز ۵ مگاپیکسلی، تشکیل شده و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۷۲۰ را دارد. دوربین سلفی، مقصر اصلی فضای کم نمایشگر است.
آنر 4X: باتری
« Honor 4X» با باتری لیتیم-پلیمری، معرفی شد و به این دلیل است، که میگوییم، احتمالا از اولین نسلهای اسمارتفونهایی بوده، که با باتری پلمپ شده، ارائه شدهاند. زیرا باتریهای لیتیم-پلیمری، توسط کاربر، قابل تعویض نیستند و آن باتریهایی که میتوانستیم، آنها را از قاب پشتی، خارج کنیم، از نوع لیتیم-یونی بودند.
باتری ۳۰۰۰ میلیآمپری « Honor 4X» باتوجه به سختافزار آن نمیتواند، پشتیبان خوبی باشد. البته گقته شده، که باتری این اسمارتفون تا ۲۰۰ ساعت با حضور فناوری نسل ۳، قابلیت ایستادگی دارد و تا ۱۵ ساعت تماس با فناوری 3G روشن میماند. باتری « Honor 4X» نسبت به هم نسلیهای خود آن، خوب بوده، ولی برای مقایسه با این نسل، حرف چندانی، برای گفتن ندارد.
مشاوره در خرید آنر 4X
« Honor 4X» برای استفادههای سنگین در این زمانه، مناسب نیست. توانایی این اسمارتفون در برابر اسمارتفونهای امروزی، ناچیز است. « Honor 4X» برای استفاده عمومی، مناسب نیست، اما اگر فردی، نیاز به یک اسمارتفون ثانویه دارد و نمیخواهد، که بودجه زیادی را برای اینکار در نظر بگیرد، « Honor 4X» گزینه مناسبی است.
مشخصات
- تاریخ میلادی
- October 2014
- تاریخ شمسی
- آبان 1393
- طول و عرض
- 152.9x77.2 میلیمتر
- ضخامت
- 8.7 میلیمتر
- وزن
- 165 گرم
- تعداد سیم کارت
- دو سیم کارت
- حافظه داخلی
- 8 گیگابایت
- مقدار RAM
- 2 گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- microSDHC
- صفحه نمایش رنگی
- دارد
- صفحه نمایش لمسی
- دارد
- نوع صفحه نمایش
- IPS LCD
- اندازه صفحه نمایش
- 5.5 اینچ
- رزولوشن صفحه نمایش
- 720x1280 پیکسل
- تراکم پیکسلی
- 267~
- نوع سیم کارت
- سایز نانو (8.8 × 12.3 میلیمتر)
- شبکه های ارتباطی
- 4G
- شبکه 2G
- دارد
- مشخصات شبکه 2G
- GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
- شبکه 3G
- دارد
- مشخصات شبکه 3G
- HSDPA 900 / 2100
- شبکه 4G
- دارد
- مشخصات شبکه 4G
- 1, 3, 7, 38, 39, 40, 41 3, 40 - L04 model
- اتصال شبکه بی سیم ( Wi-Fi )
- دارد
- بلوتوث
- دارد
- نوع بلوتوث
- نسخه 4.0
- فناوری مکانیابی ( GPS )
- دارد
- رادیو
- دارد
- درگاه اتصال کابلی
- micro USB v2.0
- دوربین
- تک دوربین
- رزولوشن عکس دوربین اول
- 13 مگاپیکسل
- مشخصات دوربین اول
- دریچه دیافراگم f/2.0لیزر AF
- فلش
- LED
- سایر قابلیتهای دوربین
- panorama, HDR
- دوربین سلفی
- 5 مگاپیکسل
- سایر قابلیت های دوربین سلفی
- 720p
- بلندگو
- دارد
- ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا
- دارد
- سیستم عامل
- Android
- نسخه سیستم عامل
- Android 4.4.2
- پشتیبانی از زبان فارسی
- دارد
- باتری قابل تعویض توسط کاربر
- خیر
- نوع باتری
- لیتیوم پلیمر
- ظرفیت باتری
- 3000 میلی آمپر بر ساعت
- حسگر قطبنما (Compass)
- دارد
- حسگر مجاورت ( Proximity )
- دارد
- فیلم برداری
- 1080p@30fps
- ضبط صدا
- دارد
سوال خود را بپرسید. حتما پاسخی دریافت خواهید کنید
یک سوال جدید بپرسید
تجربه خرید خود را با بقیه به اشتراک بگذارید