گوشی موبایل نوکیا مدل Nokia C20 دوسیم کارت ظرفیت 2/16 گیگابایت
Nokia C20Dual Sim 16GB RAM 2GB Mobile Phone
Nokia C20 Dual Sim 16GB RAM 2GB Mobile Phone
- سیستم عامل : اندروید 11
- حافظه داخلی : 16 گیگابایت
- مقدار رم : 2 گیگابایت
- دوربین : 5 مگاپیکسل
- پشتیبانی از شبکه ارتباطی : 4G
- باتری : لیتیوم یون 3000 میلی آمپر بر ساعت
ویژگی ها:
نقد و بررسی Nokia C20
با وجود اینکه، شرکتهای مطرح در زمینه تولید گوشی های هوشمند، خود را وقف تولید اسمارتفونهای چشمگیر کردهاند، پیدا کردن یک گوشی مناسب برای استفاده سالمندان، کار نسبتا سختی شده. ما برای انتخاب چنین گوشیای، اولا به برندی آشنا نیاز داریم تا بتوانیم به آن اعتماد کنیم، سپس به سختافزاری نیازمند میشویم که فقط برای امور عادی کارایی داشته باشد تا قیمت، بالا نرود و در آخر هم که همان مسئله قیمت مطرح است.
نوکیا، یکی از آن شرکتهایی است که در زمینه تولید گوشی های مناسب سالمندان، فعالیت میکند. این شرکت، نام آشنایی دارد و از این جهت، فاکتور اولیه ما را تامین خواهد کرد. در میان گوشی های نوکیا، میتوان نوکیا سی ۲۰ را برای استفاده سالمندان درنظر داشت که البته، یک نسخه پلاس هم دارد. ما در ادامه، قصد داریم تا نوکیا سی ۲۰ را بررسی کنیم، اما بهتر است قبل از آن، نگاهی به تفاوتهای میان نوکیا سی ۲۰ و نسخه پلاس آن بیاندازیم.
نوکیا سی ۲۰ و نوکیا سی ۲۰ پلاس
هر دو نسخه نوکیا سی ۲۰ و نوکیا سی ۲۰ پلاس با تراشهای از شرکت یونیساک میآیند که تراشهای پرمصرف است و توان پردازشی محدودی هم دارد. تراشه یکسان این دو گوشی، از فناوری نسل پنجم، پشتیبانی نمیکند و در عوض با فناوری فور جی یا به عباری بهتر، LTE خو گرفته. در زمینه سختافزار، شاهد هیچ تفاوتی میان نوکیا سی ۲۰ و نوکیا سی ۲۰ پلاس نیستیم.
درمورد نمایشگر هم به همین ترتیب. نمایشگر هم دو نسخه سی ۲۰ و سی ۲۰ پلاس از نوع IPS هستند و وضوح یکسانی را به کاربر خود ارائه میدهند؛ اما در این میان، نمایشگر سی ۲۰ به دلیل اندازه بزرگتر نسب به سی ۲۰ پلاس، دارای تراکم پیکسلی کمتری است و با این حال، نسبت آن به بدنه هم کمتر ذکر شده.
در زمینه دوربین، سی ۲۰ پلاس را داریم که با دو سنسور معرفی شده و سی ۲۰ را میبینیم که دارای یک دوربین یگانه است. در اصل، دوربین سی ۲۰ پلاس هم یک دوربین یگانه به شمار میرود، زیرا سنسور ثانویه آن، کارایی خاصی ندارد، ولی به هر حال، ذکر شده. در زمینه دوربین هم نمیشود چندان تفاوتی میان این دو نسخه حائز شد.
طراحی و کیفیت ساخت Nokia C20
طراحی نوکیا سی ۲۰، یک گوشی میانردهای را معرفی میکند. این طراحی در سی ۲۰ پلاس و سی ۱۰ نیز دیده میشود و در گوشی های بالاردهتری هم مانند جی ۱۰ و ایکس ۱۰، مشهود است. این طراحی به لطف پیچیدگیهایی که بر روی پنل پشتی دارد، خیلی میانردهای شده و حواشی زیاد پنل جلویی هم که جای خود دارند. این گوشی با با حسگر اثر انگشت همراه نیست، همانطور که سی ۱۰ و سی ۲۰ پلاس، همراه نیستند.
پنل جلویی این گوشی، در زمینه حواشی به سی ۱۰ رفته و از سی ۲۰ پلاس، فاصله گرفته. در اطراف نمایشگر، حواشی ضخیمی را میبینیم که در قسمت پایینی، حتی صخیمتر هم میشوند. بر روی همین حواشی قسمت پایینی نمایشگر، نام برند نوکیا آمده. البته حواشی ضخیم را میشود عضوی جدانشدنی از طراحیهای گوشی های میانردهای دانست. در بالای نمایشگر سی ۲۰ هم، دوربین سلفی با طراحی ناچ قطرهای آمده.
پنل پشتی نوکیا سی ۲۰، دارای خطوط عمقدار منحنی شکلی است که بر روی سی ۱۰ و سی ۲۰ پلاس نیز دیده میشوند. این پنل را میتوانید جدا کنید و با جدا کردن آن، به باتری سی ۲۰ دسترسی خواهید داشت. این پنل در گوشه پایینی خود از اسپیکر صدا میزبانی میکند. در وسط پنل پشتی هم دوربین اصلی یگانه ذکر شده که درون یک قاب مدور قرار گرفته.
فریم سی ۲۰، شامل فراخوان فیزیکی دستیار گوگل نمیشود که مورد پرمصرفی در گوشی های نوکیا است. این فریم، یک شیار برای جدا کردن قاب پشتی نوکیا سی ۲۰ دارد. «Nokia C20» با ابعاد ۱۶۹.۹ در ۷۷.۹ در ۸.۸ میلیمتر، وزن ۱۹۱ گرم و رنگهای بژ و خاکستری عرضه میشود.
نمایشگر نوکیا سی ۲۰
سی ۲۰ با نمایشگری پرحاشیه آمده که از نوع IPS است. این نمایشگر با وجود حواشی زیاد در اطراف خود، یک حسن دارد و آن هم، TFT نبودن آن بوده که در بازه قیمتی نوکیا سی ۲۰، بازار این نمایشگرها، حسابی داغ است. خوشبختانه، ما درمورد سی ۲۰، شاهد یک نمایشگر IPS هستیم که با وضوح HD آمده. این وضوح برای امور یومیه و حتی تماشای فیلم و سریال، گزینه خوبی است، اما شاید برای برخی از کاربران، چندان هم خوشایند نباشد.
نمایشگر مورد بحث، نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی را به همراه خود میآورد که نرخ استاندارد بازار است و از آن میتوانید برای امور عادی استفاده کنید. رزولوشن نمایشگر، مقدار ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل بوده که با قرار گرفتن در کنار قطر ۶.۵۲ اینچی، تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ را به دست ما میدهد. نمایشگر مورد بحث با مساحت ۱۰۲.۶ سانتیمتر مربعی خود، ۷۷.۵ درصد از فضای پنل جلویی «Nokia C20» را تصرف کرده. در کل میشود نمایشگر نوکیا سی ۲۰ را گزینهای استاندارد و مناسب دانست.
سختافزار و نرمافزار نوکیا سی ۲۰
شرکت بزرگ نوکیا، متاسفانه تا به حال، رابط کاربری مخصوص خود را معرفی نکرده و به همین دلیل، «Nokia C20» بدون رابط کاربری و با اندروید ۱۱ گوادیشن عرضه میشود. گوادیشن، به ما خبر از سختافزار ضعیف میدهد، زیرا مثل اینکه سختافزار نوکیا سی ۲۰ به قدری توانا نبوده که بتواند از نسخه معمولی خود اندروید استفاده کند.
سختافزار نوکیا سی ۲۰، حقیقتا هم سختافزار ضعیفی است و نمیشود از آن برای امور سنگین، استفاده کرد. تراشه این گوشی، Unisoc SC9863A بوده که بر پایه لیتوگرافی ۲۸ نانومتری تولید شده. نه این تراشه و نه دیگر تراشههای یونیساک، توانایی پردازشی چشمگیری ندارند و فقط میشود از آنها برای امور عادی و روزانه استفاده کرد. علاوه بر تمامی اینها، تراشه سی ۲۰، تراشه پرمصرفی به شمار میرود.
تراشه هشتهستهای Unisoc SC9863A متشکل از چهار هسته Cortex-A55 با نهایت فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز و چهار هسته ۱.۲ گیگاهرتز است. پردازنده گرافیکی مورد نظر هم، Mali-G52 MC2 بوده که برای امور عادی به کار میآید و نمیشود آن را برای دادههای سهبعدی درنظر داشت. «Nokia C20» در سه نسخه سختافزاری به شرح زیر عرضه میشود:
-
رم ۱ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت
-
رم ۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت
-
رم ۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت
دوربین نوکیا سی ۲۰
نوکیا سی ۲۰ با دوربینی یگانه بر روی پنل پشتی خود معرفی شده که تنها سنسور آن، یک حسگر ۵ مگاپیکسلی است. این دوربین برای رفع نیاز، گزینه خوبی به شمار میرود اما نباید بیش از همین رفع نیاز بر روی آن حساب کنید. دوربین سلفی هم با یک سنسور ۵ مگاپیکسلی، البته به همراه فلش الایدی معرفی شده. دوربین سلفی هم گزینه مناسبی برای عکسبرداری چهره حرفهای نیست و این دوربین مانند دوربین اصلی، فقط به درد رفع نیاز میخورد. هر دو دوربین اصلی و سلفی «Nokia C20» با کیفیت ۷۲۰ فیلمبرداری میکنند.
باتری نوکیا سی ۲۰
نوکیا سی ۲۰، یک باتری لیتیم-یونی را به همراه خود میآورد که شما میتوانید آن را با باز کردن درب پشتی این گوشی، شخصا عوض کنید. این باتری، ظرفیت چشمگیری نداشته و همین ظرفیت ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن هم با توجه به لیتوگرافی پردازنده، شارژدهی نسبتا کمی خواهد داشت.
مشاوره در خرید نوکیا سی ۲۰
نوکیا سی ۲۰ گوشیای مناسب سالمندان است که میتواند برای رفع نیاز این دسته از کاربران به کار گرفته شود. شما میتوانید این اسمارتفون مناسب سالمندان را از فروشگاه دیجیدو تهیه کنید.
مشخصات
- تاریخ میلادی
- June 2021
- تاریخ شمسی
- خرداد 1400
- طول و عرض
- 169.9x77.9 میلی متر
- ضخامت
- 8.8 میلی متر
- وزن
- 191 گرم
- تعداد سیم کارت
- دو سیم کارت
- تراشه
- Unisoc SC9863A
- پردازنده مرکزی
- هشت هسته ای
- فرکانس پردازنده مرکزی
- 4x1.6 GHz Cortex-A55 & 4x1.2 GHz Cortex-A55
- پردازنده گرافیکی
- Mali-G52 MC2
- حافظه داخلی
- 16 گیگابایت
- مقدار RAM
- 2 گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- microSDXC
- صفحه نمایش رنگی
- دارد
- صفحه نمایش لمسی
- دارد
- نوع صفحه نمایش
- IPS LCD
- اندازه صفحه نمایش
- 6.52 اینچ
- رزولوشن صفحه نمایش
- 720x1600 پیکسل
- تراکم پیکسلی
- 269~
- نوع سیم کارت
- سایز نانو (8.8 × 12.3 میلیمتر)
- شبکه های ارتباطی
- 4G
- شبکه 2G
- دارد
- مشخصات شبکه 2G
- GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
- شبکه 3G
- دارد
- مشخصات شبکه 3G
- HSDPA 850 / 900 / 2100
- شبکه 4G
- دارد
- مشخصات شبکه 4G
- 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
- اتصال شبکه بی سیم ( Wi-Fi )
- دارد
- بلوتوث
- دارد
- نوع بلوتوث
- نسخه 4.2
- فناوری مکانیابی ( GPS )
- دارد
- رادیو
- دارد
- درگاه اتصال کابلی
- micro USB v2.0
- دوربین
- تک دوربین
- رزولوشن عکس دوربین اول
- 5 مگاپیکسل
- فلش
- LED
- سایر قابلیتهای دوربین
- HDR
- دوربین سلفی
- 5 مگاپیکسل
- سایر قابلیت های دوربین سلفی
- LED flash
720p
- بلندگو
- دارد
- ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا
- دارد
- سیستم عامل
- Android
- نسخه سیستم عامل
- Android 11
- باتری قابل تعویض توسط کاربر
- بله
- نوع باتری
- لیتیوم یون
- ظرفیت باتری
- 3000 میلی آمپر بر ساعت
- حسگر مجاورت ( Proximity )
- دارد
- فیلم برداری
- 720p@30fps
سوال خود را بپرسید. حتما پاسخی دریافت خواهید کنید
یک سوال جدید بپرسید
تجربه خرید خود را با بقیه به اشتراک بگذارید