لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 - Core i3
Lenovo Ideapad 330 Core i3 7020U 4GB 1TB Intel Laptop
Lenovo Ideapad 330 Core i3 7020U 4GB 1TB Intel Laptop
- سری پردازنده : Core i3
- حافظه داخلی : 1TB
- مقدار رم : 4GB DDR4
- کارت گرافیک : Intel
- اندازه صفحه نمایش : "15.6 HD
- باتری : 2 سلولی (30 وات ساعت)
- وزن : 2.1 کیلوگرم
ویژگی ها:
نقد و بررسی لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
به برخی از لپ تاپ های موجود میشود، لقب خانگی یا دانشآموزی را داد. این لپ تاپ ها، همانطور که از نام آنها برمیآید، برای امور سبک مناسب هستند و به لطف قیمت کمی که دارند، در دسته لپ تاپ های مقرون به صرفه قرار میگیرند. لپ تاپ های اینچنینی میتوانند برای استفادههای معمولی و روزانه، گزینه خوبی باشند.
اگر خوب بگردیم میتوانیم در سری نام IP چند تایی از این لپ تاپ ها را پیدا کنیم. سری IP در اصل به شرکت لنوو تعلق دارد، که اکثر کاربران، آن را میشناسند و نامش به گوش همه خورده. سری IP لنوو، در تولید لپ تاپ های میانردهای دست دارد و در میان محصولات آن، لپ تاپ هایی نظیر « Lenovo IdeaPad 330» دیده میشوند. « Lenovo IdeaPad 330» یک لپ تاپ اقتصادی به شمار میرود که برای امور خانگی و دانشآموزی مناسب است.
نسخههای لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
این لپ تاپ، یعنی « Lenovo IdeaPad 330»، نسخههای زیادی دارد، که از میان آنها میشود به نسخه همراه با تراشه i5 اشاره کرد، اما چون این نسخه را نمیشود، خیلی خانگی دانست، آن را از این بحث جدا کردهایم و فقط به دو نسخه شامل پردازندههای N5000 و i3 میپردازیم، که دقیقا به عنوان لپ تاپ های خانگی و دانشآموزی شناخته میشوند.
هر دو پردازنده یاد شده، که در دو نسخه مورد بحث از این لپ تاپ موجود هستند، پردازندههای معمولیای به شمار میروند. این پردازندهها، در کنار پردازشگر گرافیکی مجزا نمیآیند و لپ تاپ های مورد نظر ما، از پردازنده های گرافیکی مجتمع خود سیپییوها استفاده میکنند.
مقدمهای بر تشریح لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
همانطور که در بخش نسخهها اشاره کردیم، به بررسی دو نسخه از این لپ تاپ میپردازیم، که برای امور خانگی و دانشآموزی مناسب هستند. تراشههای موجود در این دو نسخه را نمیشود برای پردازشهای سنگین مناسب دانست و فقط میتوان آن را برای امور ساده و سبک، توصیه کرد. در کنار این پردازندهها، ۴ گیگابایت رم میآید.
پردازنده گرافیکی به کار رفته در این لپ تاپ نیز از نوع مجتمع بوده و هیچ یک از این دو نسخه، پردازنده گرافیکی مجزا ندارند؛ به همین دلیل، برای امور گرافیکیمحور مناسب به شمار نمیروند. برای « Lenovo IdeaPad 330»، نمایشگری از نوع TFT استفاده شده؛ این نمایشگرها، برای اکثر لپ تاپ های میانردهای دیگر نیز استفاده میشوند و در کل، نمایشگرهای قابل قبولی به شمار میروند، ولی ایراداتی هم دارند.
نمایشگر مورد بحث بر روی هر دو نسخه با وضوح HD آمده و نرخ نوسازی قابل قبول ۶۰ هرتز را ارائه میدهد. در کل، نمایشگر، خیلی معمولی است. باتری، ظرفیت مناسب ۳۰ وات ساعتی را ارائه میدهد؛ گفته شده، که باتری « Lenovo IdeaPad 330» از سیستم مدار قطع کن و فناوری شارژ سریع سود میبرد.
طراحی لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
این لپ تاپ با بدنهای پلاستیکی معرفی شده. طراحی « Lenovo IdeaPad 330»، یک طراحی کاملا میانردهای است و بدنه پلاستیکی هم بر روی همین میانردهای بودن طراحی، دلالت دارد. طراحی مورد بحث را میشود بر روی برخی از محصولات دیگر شرکت لنوو نیز پیدا کرد، البته در نسخههای دیگری از IP330 نیز بهکار رفته.
« Lenovo IdeaPad 330» با وزن ۲.۲ کیلوگرمی معرفی شده. وزن ۲.۲ کیلوگرمی، در بین لپ تاپ ها، وزن زیادی به شمار میرود، ولی کلا برای جابهجایی این دستگاه، مشکلساز نمیشود. ضخامت لپ تاپ هم، ۲۳ میلیمتر بوده که نه زیاد است و نه کم؛ میشود این ضخامت را به عنوان مقدار خوبی شناخت.
نمایشگر با قاب پلاستیکیای محاصره شده. این قاب در قسمت پایینی نمایشگر، اندکی ضخیمتر از دیگر نواحی میشود و در قسمت بالایی نمایشگر هم همینطور است. در بالای نمایشگر، وبکم دستگاه مشهود است. در سمت راست، چپ و بالای نمایشگر، سرجمع، چهار ضربهگیر باریک آمدهاند. در پایین نمایشگر هم میشود لولای عریض این دستگاه را دید. در گوشه پایینی قاب نمایشگر، لوگوی لنوو آمده.
پنل کیبورد، طراحی خیلی سادهای دارد و الگوی حاشوریای بر روی آن دیده میشوند. طراحی کیبورد از نوع جزیرهای است. کلیدهای کیبورد، اندازه استانداردی دارند و فاصله میان آنها هم خوب است. پد اعداد، قسمتی از این کیبورد بوده و دکمه پاور هم به عنوان بخشی از صفحه کلید معرفی شده. در پایین کیبورد، تاجپد دیده میشود که اندازه مناسبی دارد و برای افزایش فضای مانور دست، کمی به سمت چپ پنل رفته.
اسپیکرهای « Lenovo IdeaPad 330» از استانداردهای استریئو و دالبی پشتیبانی میکنند. در دور تا دور این لپ تاپ، یک پورت LAN، دو درگاه USB 3.0، جک ۳.۵ میلیمتری صدا، ورودی کارت حافظه، درایو نوری و ورودی HDMI دیده میشوند. درایو نوری دستگاه در سمت راست بدنه است و باقی ورودیها به انضمام درگاه شارژ، همگی در سمت چپ پنل، جاگذاری شدهاند.
نمایشگر لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
از آنجایی که « Lenovo IdeaPad 330» یک لپ تاپ اقتصادی است، نمایشگری از نوع TFT دارد. این نمایشگر، برای لپ تاپ های میانردهای، زیرا میشوند و عضو ثابت دستگاههای اقتصادی است. ایراد نمایشگر TFT در زاویه دید محدود آن بوده، که به کاربر، اجازه نمیدهد از سمت راست یا چپ به نمایشگر نگاه کند و حتما باید روبهروی آن بنشیند. نمایشگر « Lenovo IdeaPad 330» روکش ماتی دارد، که سبب استفاده راحتتر از آن در محیطهای پرنور میشود.
نمایشگر با وضوح HD معرفی شده. این وضوح، مقدار بالایی به شمار نمیرود، ولی برای امور عادی و خانگی خوب است. نرخ نوسازی نمایشگر هم، ۶۰ هرتز ذکر شده، که برای استفادههای معمولی، مناسبت دارد. در کنار این نرخ نوسازی استاندارد، رزولوشن ۷۶۸ در ۱۳۶۶ پیکسل میآید، که به همان وضوح HD برمیگردد. نمایشگر، با قطر ۱۵.۶ اینچی آمده، که قطرمحبوب در بین لپ تاپ ها است.
سختافزار لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
هر دو نسخه مورد نظر این لپ تاپ، پردازندههایی دارند، که برای امور ساده توصیه میشوند. نسخه اول، با پردازنده Pentium N5000 میآید، که ۴ هسته فیزیکی و ۴ مگابایت حافظه کش دارد. پردازنده مورد نظر بین فرکانسهای ۱.۱ گیگاهرتز و ۲.۷ گیگاهرتز کار میکند و با پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD 605 میآید.
پردازنده نسخه دوم، که از پردازنده نسخه اول، کمی ضعیفتر است، Core i3 7100U نام دارد. این پردازنده با ۳ مگابایت حافظه کش میآید و با حداقل فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز کار میکند. این پردازنده دو هستهای نیز با پردازشگر گرافیکی مجتمع Intel HD 620 میآید.
لازم به ذکر است، که نسخههای مورد بحث ما، پردازنده گرافیکی مجزا ندارند. هر دو این نسخهها، شامل ۴ گیگابایت رم DDR4 میشوند و ۱ ترابایت حافظه داخلی دارند.
باتری لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
باتری این لپ تاپ از نوع لیتیومی ۲ سلولی است، که ظرفیت ۳۰ واتی دارد. گفته شده، که باتری این لپ تاپ از سیستم مدار قطع کن سود میبرد، که پس از شارژ کامل، باتری را سریعا از مدار خارج میکند؛ این سیستم برای باتری، مفید است، اما برخی از کاربران، فقدان سیستم مدار قطع کن این لپ تاپ را گزارش دادهاند. باتری، نهایتا تا ۳ ساعت برای امور خانگی شارژدهی خواهد داشت و از فناوری شارژ سریع پشتیبانی میکند.
مشاوره در خرید لپ تاپ لنوو IdeaPad 330
« Lenovo IdeaPad 330» در زمره لپ تاپ های میانردهای اقتصادی قرار میگیرد؛ لپ تاپ مورد بحث، سختافزاری مناسب امور خانگی و دانشآموزی دارد، که در کنار قیمت کم، ترکیبی مناسب را شکل دادهاند. شما میتوانید « Lenovo IdeaPad 330» را برای امور ساده و سبک از فروشگاه دیجیدو تهیه کنید.
مشخصات
- ظرفیت باتری
- 30 وات ساعت
- ابعاد
- 375.6×253.4×22.7 میلی متر
- وزن
- 2.1 کیلوگرم
- سازنده پردازنده
- Intel
- سری پردازنده
- Core i3
- مدل پردازنده
- 7020U
- تعداد هسته
- 2 هسته حقیقی
- فرکانس پردازنده
- 2.3GHz
- حافظه کش (Cache)
- 3 مگابایت
- حافظه رم
- 4 گیگابایت
- نوع حافظه رم
- DDR4 2133MHz
- قابلیت ارتقاء رم
- Up to 12GB
- نوع حافظه داخلی
- HDD
- حافظه داخلی H.D.D
- 1 ترابایت
- حافظه داخلی S.S.D
- ندارد
- سازنده کارت گرافیک
- Intel
- مدل کارت گرافیک
- HD 620
- سایر قابلیت های کارت گرافیک
- Up to 2GB Share
- اندازه صفحه نمایش
- 15.6 اینچ
- نوع صفحه نمایش
- TFT
- دقت صفحه نمایش
- (HD (1366×768
- صفحه نمایش مات
- دارد
- صفحه نمایش لمسی
- ندارد
- اتصال Wi-Fi
- دارد
- اتصال Bluetooth
- Bluetooth 4.1
- درگاه حافظه
- دارد
- درایو نوری
- دارد
- درگاه USB 2.0
- ندارد
- درگاه USB 3.0
-
2 عدد
- درگاه USB Type-C
-
1 عدد
- درگاه VGA
- ندارد
- درگاه HDMI
- دارد
- Lan
- دارد
- وبکم
- دارد
- کیبورد با نور پس زمینه
- ندارد
- حسگر اثر انگشت
- ندارد
- مشخصات تاچ پد
- چند لمسی
- نوع باتری
- 2 سلولی
- شارژدهی باتری
- تا 3 ساعت
- سیستم عامل
- DOS
- اقلام همراه لپ تاپ
- دفترچه راهنما و شارژر
سوال خود را بپرسید. حتما پاسخی دریافت خواهید کنید
یک سوال جدید بپرسید
تجربه خرید خود را با بقیه به اشتراک بگذارید