جدیدترین خبرهاموبایلنکته و ترفند
موضوعات داغ

راهنمای افزایش طول عمر باتری گوشی

راهنمای افزایش طول عمر باتری گوشی

بسیاری از کاربران تمایل دارند یک تلفن هوشمند دارای باتری بزرگ با پشتیبانی از شارژ سریع انتخاب کنند تا در هنگام انجام گیم یا حتی استفاده روزمره، تلفن آن‌ها حداقل برای یک روز کاری دوام داشته باشد.
گوشی‌های هوشمند امروزی به رغم این که با باتری‌های دارای ظرفیت بالا تا ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی عرضه می‌شوند، اما وجود باتری‌های غیرقابل تعویض، باعث می‌شود که به مرور زمان سلول‌های لیتیوم یون آن‌ها کیفیت حفظ برق را از دست بدهند و میزان ذخیره انرژی آن‌ کاهش یابد.

باتری گوشی‌های هوشمند

میزان طول عمر مفید باتری گوشی

اگر گوشی هوشمند خود را چند سال قبل تهیه کرده باشید احتمالاً متوجه شده‌اید که باتری آن مانند زمانی که گوشی کاملا نو بود، دوام نمی‌آورد. باتری تمام تلفن‌ها یک چرخه شارژ مشخص دارند. به عنوان مثال، تلفن‌های جدید ممکن است تا حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ بار شارژ مجدد، کیفیت اصلی خود را حفظ کنند اما پس از آن به مرور از طول عمر شارژدهی آن‌ها کاسته می‌شود یکی دو سال پس از این چرخه، دیگر چه بسا حتی به اندازه پنجاه درصد طول عمر شارژ‌دهی اولیه را نداشته باشند و شما در هنگام استفاده با خاموش شدن ناگهانی گوشی مواجه شوید. اکنون برای رفع این مشکل دو انتخاب در درسترس شما قرار دارد:

1- تعویض باتری

تعویض باتری اگر چه می‌تواند بهترین گزینه باشد اما به دلیل هزینه خرید باتری و هزینه تعویض، بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند تا از گزینه دوم یعنی از راهکار‌های افزایش طول عمر باتری استفاده کنند.

گوشی‌های هوشمند از چه نوع باتری‌هایی استفاده می‌کنند؟
گوشی‌های هوشمند معمولا از دو نوع باتری استفاده می‌کنند:

aghsatil 90 728
  • باتری‌های لیتیوم یون(Li-ion):
    اکثر باتری‌های دستگاه‌های امروزی از لیتیوم یون استفاده می‌شوند زیرا این نوع باتری‌ها می‌توانند انرژی زیادی را در ابعاد و اندازه‌ کوچکی ذخیره کنند و برای تولید کنندگان تلفن نیز هزینه کمتری دارند.
  •  لیتیوم پلیمر (Li-poly):
    این باتری‌ها از نوع متفاوتی از الکترولیت استفاده می‌کنند که می‌توانند در اشکال مختلفی ساخته شوند، به همین دلیل، بیشتر در دستگاه‌های ظریف و کوچکی مانند گوشی‌های هوشمند، هدفون‌های بی‌سیم، موزیک پلیرها و… استفاده می‌شوند. این نوع باتری ها در مقایسه با باتری‌های دیگر انرژی بالاتری را انتقال می‌دهند، اما به دلیل این که هزینه تولید بالاتری دارند در تلفن‌های کمتری استفاده می‌شوند تا قیمت تمام شده گوشی زیاد افزایش پیدا نکند.

راهکار‌های افزایش طول عمر باتری

2- راهکار‌های افزایش طول عمر باتری

اگر باتری گوشی هوشمند شما زودتر از همیشه تخلیه می‌شود، معمولا به این دلیل است که میزان حداکثر چرخه شارژ آن به اتمام رسیده است و پس از این دیگر نه‌تنها به اندازه سابق شارژدهی نخواهد داشت بلکه به مرور زمان از طول عمر شارژدهی آن بیشتر کاسته می‌شود، اما گاهی اوقات ممکن است که تلفن را تازه خریده باشید یا گوشی شما به اندازه نیمی از چرخه شارژ خود را طی نکرده باشد و دچار تخلیه زودهنگام شود. در چنین مواردی احتمال دارد مشکل از باتری نباشد بلکه مشکلات دیگری باعث تخلیه زودهنگام باتری شوند.
بنابراین بهتر است قبل از اقدام به بردن آن به تعمیرگاه، برخی از مهم‌ترین راهکارهای افزایش طول عمر شارژدهی باتری را که در ادامه شرح داده می‌شوند، امتحان کنید زیرا دلایل مختلفی باعث افت و تخلیه زودهنگام باتری می‌شوند که به سادگی و با انجام برخی راهکارها با مدیریت برنامه‌ها می‌توانید میزان طول عمر باتری گوشی خود را افزایش دهید.

  • بستن برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید:
    برخی از کاربران عادت دارند وقتی برنامه‌ای را لازم دارند و باز می‌کنند، پس از اتمام کار آن را نمی‌بندند و به سراغ سایر برنامه‌ها می‌روند. سعی کنید، تمام برنامه‌هایی را که باز کرده اما استفاده نمی‌کنید، ببندید، زیرا آن‌ها برای فعال بودن، برق مصرف می‌کنند. این موضوع به‌ویژه زمانی که برنامه‌های زیادی را به طور هم‌زمان باز نگه‌داشته‌اید، در پس‌زمینه فعال هستند و انرژی مصرف می‌کنند و باعث تخلیه سریع‌تر باتری می‌شوند.
  •  کاهش روشنایی صفحه نمایش:
    افزایش روشنایی صفحه‌نمایش، اگرچه باعث نمایش تصاویری زیباتر و خوش‌رنگ‌تر می‌شود، اما بر مصرف انرژی باتری به‌شدت تأثیر می‌گذارد، بنابراین سعی کنید به‌جز در فضاهای باز و زیر نور مستقیم خورشید، در محیط‌های داخلی و کم‌نور، فضاهای سرپوشیده، در طول شب و… میزان روشنایی نمایشگر را به حدود ۵۰٪ کاهش دهید. بیشتر گوشی‌های جدید، گزینه تنظیم روشنایی تطبیق‌پذیر دارند که با فعال کردن این گزینه میزان روشنایی نمایشگر در هر فضایی به طور خودکار تنظیم می‌شود. این کار به ویژه در دستگاه‌هایی که صفحه نمایش بزرگ‌تر و بسیار شفاف‌تری (با پیکسل‌های بیشتر) دارند، طول عمر باتری را‌ به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.
    برای تنظیم نور صفحه نمایش در گوشی‌های اندرویدی، به بخش تنظیمات بروید و سپس قسمت صفحه نمایش را انتخاب کنید، یا با پایین کشیدن صفحه اصلی و باز کردن منوی اعلانات، می‌توانید میزان روشنایی نمایشگر به دلخواه تنظیم کنید.
  • استفاده از تصویر پس زمینه و تم تیره
    استفاده از تم و تصاویر تیره نیز در ذخیره انرژی، نقش به‌سزایی دارد. در سیستم اندروید، کافی‌ است یک نقطه خالی از صفحه اصلی‌ را لمس کرده و نگه‌دارید تا برنامه Launcher باز شده و وارد تنظیمات بشوید. در این بخش، تصاویر پس‌زمینه زیادی قابل مشاهده است که می‌توانید تصاویری با تم تیره را انتخاب کنید.
    راهکار‌های افزایش طول عمر باتری
  •  جلوگیری از داغ شدن دستگاه:
    دمای بالا گاهی اوقات می تواند منجر به تخلیه سریع‌تر باتری شود. یکی از دلایل مهم آن استفاده از تلفن در محیط‌های گرم و انجام کارهای سنگین یا فشرده است که پردازنده تحت فشار قرار می‌گیرد. سعی کنید هنگامی که دستگاه داغ می‌شود به آن استراحت دهید تا به دمای معمولی برگردد.
  •  عدم استفاده از آداپتور برق توصیه شده:
    استفاده از آداپتور برق غیراصلی می‌تواند منجر به تنظیم نامناسب ولتاژ و داغ شدن دستگاه شما شود. اگر از آداپتور غیراصلی استفاده می‌کنید‌، حتما بررسی کنید که با مشخصات دستگاه شما سازگار است.
  • کاهش زمان خاموش شدن نمایشگر:
    تایم خاموش شدن صفحه نمایش پس از استفاده را به مثلا ۱۵ یا ۳۰ ثانیه کاهش دهید. این کار باعث می‌شود هنگامی که گوشی در جیب شما قرار دارد و پس از لمس ناخواسته روشن می‌شود،‌ در کوتاه‌ترین زمان خاموش شود.
  • فعال کردن ذخیره انرژی:
    اگر گوشی شما از حالت ذخیره انرژی (power-saving) پشتیبانی می‌کند آن را فعال کنید. استفاده از حالت ذخیره انرژی باعث می‌شود حتی در موقعیت‌های اورژانسی که میزان ذخیره برق باتری به کمتر از ۱۵٪ کاهش پیدا می‌کند، سیستم به طور خودکار میزان روشنایی و وضوح نمایشگر را پایین آورده و همچنین سرعت پردازشگر را کاهش داده و برنامه‌های فعال در پس زمینه را متوقف کند. البته سیستم برنامه‌ها و قابلیت‌های اساسی را محدود نمی‌کند.
  • دیتا رومینگ را غیرفعال کنید:
    مودم 4G و مودم فوق سریع 5G از پرمصرف‌ترین قطعات گوشی هستند،‌ هنگامی که نیاز به استفاده از وب سایت‌ها‌،‌ شبکه‌های اجتماعی و… و کلا اینترنت ندارید،‌ مودم گوشی را خاموش کنید یا اگر اینترنت 4G می‌تواند پاسخگوی نیاز شما باشد از این گزینه استفاده کنید. به خاطر داشته باشید اگر در مکان مورد استفاده آنتن‌دهی ضعیف باشد مانند زمانی که در حال سفر در یک منطقه دور افتاده یا کوهستانی هستید و عمر باتری برای شما اهمیت دارد، می‌توانید موقتاً دیتا رومینگ را غیرفعال کنید.
    برای غیرفعال کردن این قابلیت در گوشی اندرویدی،‌ ابتدا وارد تنظیمات، سپس Connections و پس از آن به ,Mobile Networks بروید. همچنین به عنوان یک راهکار سریع‌تر کافی است که گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید، منتها این کار تمام خدمات از جمله اتصال وای‌ فای را نیز مسدود می‌کند.
    راهکار‌های افزایش طول عمر باتری
  • غیرفعال کردن جی پی اس:
    جی‌ پی‌ اس گوشی هوشمند یکی از بزرگ‌ترین قاتلان انرژی باتری ا‌ست، زیرا تعداد برنامه‌هایی که با جی‌ پی‌ اس تبادل اطلاعات انجام می‌شود، بسیار زیاد هستند. با غیرفعال کردن جی پی اس، بسیاری از خدمات حیاتی گوشی‌ را نیز از دست می‌دهید. بنابراین، ابتدا ببینید از چه برنامه‌ها و موقعیت مکانی استفاده می‌کنید، سپس آن‌هایی را که ضروری نیستند، به‌طور جداگانه غیرفعال کنید.
    در گوشی‌های اندروید، برای انجام این کار می‌توانید به تنظیمات و سپس Location بروید. یک راه دیگر این که با استفاده از وای‌ فای، نقشه‌هایی را که نیاز دارید، از پیش دانلود کنید.
  • استفاده از مدیریت عملکرد هوشمند:
    استفاده از مدیریت عملکرد هوشمند یک اقدام پیشگیرانه عالی برای صرفه‌جویی در انرژی باتری تلفن هوشمند است. برای فعال کردن سیستم مدیریت عملکرد هوشمند (intelligent performance management)، به بخش تنظیمات بروید و سپس گزینه Battery and Device Care را فعال کنید. اگر تلفن شما (مانند سری گلکسی S21) به قدری هوشمند است که عادت‌های شما را یاد بگیرد و سپس مصرف باتری را بر اساس آن‌ها بهینه‌سازی کند، که نیاز به انجام کار خاصی نیست، در غیر این‌صورت، می‌توانید عادت‌ها و مدل کاری خود را به‌صورت دستی تنظیم کنید، مثل زمانی که می‌خواهید وای‌ فای روشن یا خاموش شود و زمان‌هایی که می‌خواهید نور صفحه کم باشد. همچنین، خاموش ‌کردن وای‌ فای و بلوتوث هم به‌عنوان یک تاکتیک هوشمندانه برای ذخیره انرژی پیشنهاد می‌شود زیرا این دو قابلیت، هر کدام تنها میزان متنابهی انرژی مصرف می کنند.
    اگر مشکلات باتری اندروید همچنان پابرجا بود چه باید کرد؟
    اگر موارد مطرح شده در بالا را انجام داده‌اید اما هنوز هم باتری تلفن شما به سرعت یا زودتر از همیشه تخلیه می‌شود، راهکارهای زیر را نیز انجام دهید، به احتمال زیاد بسیاری از مشکلات تخلیه زودهنگام باتری گوشی رفع می‌شود:
    • سعی کنید، فقط محتوای برنامه (ایمیل، اخبار و غیره) را پس از باز شدن به‌روزرسانی کنید.
    • وقتی صفحه خاموش است، خدمات مکان را متوقف کنید.
    • صفحه نمایش همیشه روشن را خاموش کنید.
    • اگر گوشی پیکسل گوگل دارید، برخی از قابلیت‌ها مانند Active Edge Squeeze، حالت Motion Sense و قابلیت‌های دیگری که در مدل‌های مختلف پیکسل برای شما زیاد کارایی ندارند، خاموش کنید.
    • شبکه 5G را به 4G تغییر دهید.
    • به حداقل رساندن داده های تلفن همراه، WiFi، بلوتوث، خدمات مکان در صورت عدم نیاز می تواند به صرفه جویی در باتری کمک کند.
    • وقتی به داده تلفن همراه نیازی نیست، حالت هواپیما را روشن کنید.
    • از انجام برنامه‌های سنگین مانند بازی، کارهای گرافیکی حتی‌المقدور خودداری کنید.
    راهکار‌های افزایش طول عمر باتری

راهکارهای دیگر برای رفع مشکل تخلیه باتری:

به احتمال زیاد، با انجام موارد بالا مشکل تخلیه زودهنگام باتری تلفن شما برطرف می‌شود اما اگر حتی پس از رعایت نکات بالا نیز مشکل تخلیه باتری به قوت خود باقی بود، ممکن است مشکلی در دستگاه اندرویدی شما وجود داشته باشد، بنابراین موارد زیر را نیز امتحان کنید:
• راه‌اندازی مجدد تلفن
تلفن خود را راه اندازی مجدد (ری استارت) کنید زیرا راه‌اندازی مجدد گاهی اوقات می‌تواند مشکلات مربوط به باتری را برطرف کند. برای این منظور، دکمه روشن/خاموش را به مدت طولانی‌تری فشار دهید و نگه دارید ، سپس بر روی Restart ضربه بزنید.
روش راه‌اندازی مجدد، ممکن است در دستگاه‌ها مختلف، متفاوت باشد. با استفاده از راهنمای کاربر یا جستجو در اینترنت، می‌توانید به آسانی این مورد را پیدا کنید.
• به‌روزرسانی اندروید
به‌روزرسانی به آخرین نسخه اندروید می‌تواند به طور بالقوه مشکلات باتری را برطرف کند. برای به روزرسانی:
• برنامه تنظیمات را باز کنید.
• روی System > System Update در پایین ضربه بزنید.
• روی عبارت «به‌روزرسانی و نصب» ضربه بزنید.
• همچنین، می‌توانید دانلود خودکار از طریق Wi-Fi را انتخاب کنید.
هنگامی که روی به‌روزرسانی و نصب ضربه بزنید، اگر دستگاه شما آخرین به‌روزرسانی را دریافت کرده باشد، به شما اعلام می‌شود.
• برای وضعیت به‌روزرسانی برنامه‌ها، مراحل زیر را دنبال کنید.
گاهی اوقات به‌روز‌رسانی برنامه‌ها اشکالات تخلیه باتری را برطرف کند. برای به روزرسانی برنامه‌ها:
• برنامه Google Play Store را باز کنید.
• روی نماد نمایه در بالا سمت راست ضربه بزنید.
• روی مدیریت برنامه‌ها و دستگاه‌ها ضربه بزنید.
• همه یا برنامه‌های خاص را در قسمت «به‌روزرسانی‌های موجود» به‌روزرسانی کنید.

آیا در صورت پابرجا بودن مشکل تخلیه باتری، راهکار دیگری وجود دارد؟

اگر با انجام تمام موارد بالا هنوز هم مشکل تخلیه باتری در گوشی هوشمند شما پابرجا بود، باید به وجود مشکلات سخت‌افزاری و آلودگی شدید ویروسی فکر کنید. به عنوان «آخرین تیر ترکش» شما، لازم است که تلفن خود را «بازنشانی به تنظیمات کارخانه» انجام دهید. قبل از انجام این کار از تمام داده‌های خود پشتیبان تهیه کنید.
بازنشانی به تنظیمات کارخانه تمام مشکلات را ازبین می‌برد و تلفن شما دیگر مشکل تخلیه باتری نخواهد داشت مگر این که مشکل سخت‌افزاری ازجمله «معیوب شدن خود باتری» وجود داشته باشد که در این صورت ابتدا به یک تعمیرگاه معتبر مراجعه کنید تا گوشی شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
راهکارهای دیگر برای رفع مشکل تخلیه باتری

راهکارهای کمک به سالم ماندن باتری

معمولا اکثر کاربران زمانی که دچار مشکل تخلیه باتری می‌شوند، به این فکر می‌افتند که ای کاش از ابتدا راهکارهای سالم ماندن باتری گوشی را رعایت می‌کردند. اگر می‌خواهید با مشکل تخلیه یا معیوب شدن زودهنگام باتری گوشی مواجه نشوید کافی است تا این چند راهکار ساده را انجام دهید:
• به گوشی خود استراحت دهید
البته این یک ایده ساده است، اما ممکن است برای بسیاری از مردم سخت باشد، اما یک راه عالی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و افزایش طول عمر باتری این است که گهگاه از آن برای یک شب استفاده نکنید. یعنی ، تلفن خود را شب کاملا خاموش کنید و اجازه دهید تا صبح استراحت کند. این کار را فقط یک بار در هفته امتحان کنید و سپس مشاهده کنید که گوشی شما تا چه‌اندازه سریع و با طول عمر شارژدهی بیشتر به شما خدمت می‌کند. ضمن این که همین کار به‌ظاهر کم اهمیت می‌تواند به کاهش انتشار کربن از مراکز داده کمک کند.
• پس از شارژ شدن باتری، شارژر را از دستگاه بکشید
این یکی از رایج‌ترین مواردی است که باعث می‌شود عمر باتری گوشی زودتر از حد انتظار به اتمام برسد. باتری‌های لیتیوم یونی بهتر است که همیشه بین 50 تا 80 درصد شارژ نگه داشته شوند، بنابراین اگر تلفن تا صبح به شارژر متصل باشد، به طور ۱۰۰٪ شارژ می‌شود که برای باتری مضر است. به عنوان یک راه‌حل منطقی، شارژ کردن تلفن در فواصل زمانی کوتاه در طول روز می‌تواند بهترین توصیه باشد تا طول عمر باتری کاهش پیدا نکند.
• گوشی خود را به روشی متفاوت شارژ کنید
چگونه گوشی خود را شارژ می کنید؟ با استفاده از دوشاخه و کابل USB کوچکی که همراه تلفن شما ارائه شده است، درست است؟ این نوع شارژ کردن تلفن معمولا سریع‌ترین روش برای شارژ کردن گوشی است که تقریبا قریب به اتفاق کاربران از آن استفاده می‌کنند، اما این تنها روش و البته که همیشه بهترین روش شارژ کردن گوشی نیست.
هرچند که ممکن است برای همه مقدور نباشد اما اگر از خودرو شخصی به محل کار خود رفت و آمد می کنید، یا به طور کلی زیاد سفر می‌کنید، یکی از بهترین راه‌ها این است که گوشی خود را از طریق ماشین و با استفاده از شارژر فندکی ماشین شارژ کنید. این حتی ممکن است کمی در قبض برق خانه صرفه جویی کند.
همچنین، اگر میسر بشود، می‌توانید شارژ با انرژی خورشیدی را نیز امتحان کنید. در سال‌های اخیر، شارژرهای خورشیدی برای گوشی‌ها، راه طولانی را طی کرده‌اند تا از نظر کیفیت به کمال برسند، بنابراین می‌توانید با تهیه یک شارژر خورشیدی استاندارد، اطمینان داشته باشید که به گوشی شما آسیب وارد نمی‌شود.
شاید در منطقه یا مکانی زندگی کنید که روزهای زیادی از سال را ابری باشد و خورشید را نبینید اما این مهم نیست زیرا بسیاری از شارژرهای خورشیدی مدرن برای کارکردن حتی در روزهای کم نور یا ابری طراحی شده‌اند که آن‌ها را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده در تمام طول سال تبدیل می‌کند.
یکی دیگر از روش‌های شارژ باتری گوشی استفاده از پاوربانک‌هایی را که برای استفاده‌های متعدد ساخته شده‌اند و می‌تواند چندین بار باتری گوشی شما را شارژ کنند. بنابراین یک پاوربانک قدرتمند و با ظرفیت بالا می‌تواند علاوه بر گوشی هوشمند سایر دستگاه‌های شخصی مانند: هدفون، هدست، موزیک پلیرها، اسپیکر شارژی، دوربین عکاسی دیجیتال، ساعت و مچ‌بند هوشمند و سایر وسایلی که از باتری شارژی استفاده می‌کنند، را نیز شارژ کند.
• از حالت پرواز استفاده کنید
حالت پرواز اساساً اتصال تلفن شما به شبکه تلفن همراه را متوقف می‌کند که باعث می‌شود برقراری و دریافت تماس، پیامک و داده تلفن همراه مسدود شود. بنابراین، اگر زمان‌های خاصی از روز وجود دارد که می‌خواهید تلفن خود را خاموش نگه دارید، مانند زمانی که در حال غذا خوردن، رانندگی یا سینما هستید، فعال کردن حالت پرواز می‌تواند باعث صرفه‌جویی در انرژی و افزایش طول عمر باتری تلفن شود.
• Wi-Fi Scanning را خاموش کنید
امروزه تلفن‌های اندرویدی دارای قابلیتی به نام Wi-Fi Scanning است که چه Wi-Fi تلفن روشن باشد یا آن را خاموش کرده باشید. به جستجوی شبکه های Wi-Fi باز می‌پردازد، از آنجا که این سرویس به طور مداوم فعال است و در پس زمینه اجرا می‌شود، مخفیانه از برق باتری نیز استفاده می‌کند. بنابراین بهتر است که این قابلیت را نیز خاموش کنید. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:
1.تنظیمات > مکان > خدمات موقعیت مکانی را باز کنید
2. اسکن Wi-Fi را فشار دهید.
3.« اسکن Wi-Fi » را خاموش کنید.
راهکارهای دیگر برای رفع مشکل تخلیه باتری

سخن پایانی

مشکل تخلیه زودهنگام باتری تلفن به‌خصوص در هنگامی که مشغول تماس تلفنی یا حتی بازی هستید، بسیار آزاردهنده است، به ویژه اگر هنوز چرخه شارژ آن به اتمام نرسیده باشد. شاید اولین تصوری که به ذهن متبادر شود، معیوب شدن باتری باشد که نیاز به تعویض داشته باشد. این موضوع زمانی بیشتر مشکل‌ساز می‌شود که باتری اصل شرکتی نایاب باشد و بخواهید یک باتری مشابه و ساخت شرکت‌های بی‌نام و نشان را جایگزین کنید.
تخلیه زودهنگام باتری همیشه به دلیل معیوب شدن با به اتمام رسیدن عمر مفید آن نیست بلکه می‌تواند به علل گوناگونی رخ دهد که در بالا سعی گردید، حتی‌المقدور تمام احتمالات موجود مورد بررسی و راهنمایی قرار گیرد. شما نیز اگر با چنین مشکلی مواجه شدید (که احتمال دارد به همین دلیل مشغول مطالعه این مقاله باشید)، سعی کنید در ابتدا تمام علل شرح داده شده را با دقت مورد بررسی قرار دهید، شاید نیاز به تعویض باتری پیدا نشود.

در صورت نیاز به تعویض باتری دستگاه خود ، مجموعه معتبر یاراسل را به شما پیشنهاد میکنیم.

ثبت درخواست تعمیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا