مشخصات منتشر شده از وان پلاس ۸T ،وان پلاس داستان خود را از سال ۲۰۱۳ آغاز کرد. این برند نو پا تا به امروز اسمارتفون هایی را تولید کرده که گرچه نمی تواند رقیب پرچمداران برند هایی چون گوشی های سامسونگ و یا اپل باشد اما به نوبه خود در این زمینه موفقیت های چشمگیری را پدید آورده است. با وجود اینکه مدل های گوشی وان پلاس به اندازه دیگر برند های موجود تنوع بالایی ندراد، اما می توان ادعا کرد در همین چند مدل محدود نمایانگر تکنولوژی های روز دنیا بوده است، چه بسا که برند های نامی مانند اچ تی سی و یا نوکیا با وجود نام آوری و شهرت خود دیری است که به خارج از گود رقابت ها پرتاپ شده اند و کمتر از این برند نوظهور شکوفایی به خرج داده اند. ما در این مقاله بر آن شدیم تا آخرین مدل از این کمپانی به نام وان پلاس ۸T را مورد بررسی قرار دهیم. با دیجی دو همراه باشید:
مشخصات فنی محصول تازه وارد وان پلاس
مهمترین نکته درباره این اسمارتفون استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ کوآلکام است. این پردازنده ۸ هسته در کنار پردازنده گرافیکی از نوع Adreno 650 کلکسیونی از سیستم سخت افزاری ویژه ای را در این گوشی ایجاد کرده که می تواند کار پردازش اطلاعات را به نحو احسنت انجام دهد.
شاید تنها نقطه منفی این اسمارتفون را بتوان در نبود جایگاه کارت حافظه دانست. با این وجود این کمپانی نقص ذکر شده را با عرضه دو نسخه از وان پلاس ۸T جبران کرده است. وان پلاس این مدل تازه وارد را به دو نسخه رم ۴ گیگابایت و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و رم ۱۲ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی مجهز کرده است. بنابراین کاربران می توانند در صورت لزوم از نسخه دوم استفاده کنند. از این جهت با فضای موجود دیگر نیاز به استفاده از کارت حافظه نخواهد بود.
یکی از بهترین رابط کاربری های موجود در دنیای اندروید به رابط کاربری OxygenOS اختصاص دارد که مورد استفاده در گوشی های وان پلاس است. در این مدل جدید نیز این رابط کاربری بر اندروید ۱۱ طراحی شده که می تواند فضای شگفت انگیز نرم افزاری را به کاربر هدیه دهد. گرچه مدل های تازه وارد در دنیای گوشی های هوشمند امکان آپدیت نرم افزار به نسخه ۱۱ اندروید را دارا هستند، اما وان پلاس این مدل را به طور مستقیم به این اندروید مجهز کرده است.
مشخصات منتشر شده از وان پلاس ۸T
زمان مطالعه: 5 دقیقه