بهترین گوشی ها از نظر باتری در سال ۲۰۲۱ ،اگر شما هم، به طور منظم گوشی خود را شارژ نمیکنید و ناگهان متوجه میشوید که اسمارتفون شما، بیش از ۵ درصد ظرفیت ندارد و آن وقت است که به سمت شارژر خیز برمیدارید، پس احتمالا به دنبال گوشی ای با باتری قوی میگردید. در ادامه ما هم به بررسی همین گوشی ها میپردازیم و بهطور دقیقتر، ۱۰ تا از بهترین گوشی ها از نظر باتری را معرفی میکنیم، البته بدون درنظر داشتن سختافزار و فقط میخواهیم که شما ۱۰ باتری قوی دنیای موبایل ها را بشناسید. در بخش بعدی، با نگاهی به سختافزار به شما میگوییم که کدام گوشی گیمینگ با توجه به باتری خوب است. حالا، قبل از معرفی این گوشی ها، بیایید با زبان ساده، نگاهی به انواع باتری ها در میان گوشی های هوشمند بیاندازیم.
جدال میان باتری های لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری
شاید شما هم در انتهای مشخصات یک گوشی، کلمه لیتیم-یونی یا لیتیوم-پلیمری را دیده باشید و ندانید که معنی آن چیست. در اصل، این کلمهها به نوع باتری اشاره دارند. باتری های لیتیوم-یونی، همان باتری های قدیمیای بودند که شما میتوانستید، آنها را با باز کردن قاب پشتی جدا کنید؛ البته این باتری ها هنوز منسوخ نشدهاند و در گوشی های اپل و پرچمداران سامسونگ، استفاده میشوند. باتری های لیتیم-پلیمری هم که محبوب دنیای اندرویدها هستند و در اطراف آنها، نوار زرد رنگی میبینید. حالا اینکه کدام باتری بهتر است، جای بحث دارد؛ باتری های لیتیم-یونی، بیشتری چگالی انرژی را به خود اختصاص دادهاند و در عین حال، فرایند تخریب آنها زود شروع میشود. باتری های لیتیم-پلیمری، فرایند تخریب طولانیتری دارند؛ مهمترین مورد هم، امنیت پایینتر باتریهای لیتیوم-یونی است که شاید شما هم اخباری مبتنی بر آن، شنیده باشید و شاید هم بدانید که یک سامسونگ اس ۷ اج با باتری لیتیوم-یونی در دست یک زن، منفجر شده؛ بگذریم. حالا که شما، نگاهی بسیار مختصر به نوع باتری ها داشتهاید، وقت آن است تا ۱۰ باتری قوی در میان گوشی های هوشمند را بشناسید. ۱۰ گوشی برتر از نظر باتری در سال ۲۰۲۱
اول از همه اینکه، منظور ما از سال ۲۰۲۱ این نیست که گوشی حتما در سال ۲۰۲۱ معرفی شده باشد و مراد از این گروه اسمی، گوشیای است که بتواند نیازهای سنگین یا سبک کاربر را در سال ۲۰۲۱ برآورده کند و لگ یا کندی هم نداشته باشد؛ در ضمن، این را هم بگوییم که نمیشود، باتری فلان گوشی را قوی ترین باتری گوشی ها دانست، زیرا بحث فقط بحث باتری نیست؛ بگذریم و برویم سراغ ۱۰ گوشی برتر از نظر باتری.
- سامسونگ گلکسی اف ۶۲ یا سامسونگ گلکسی ام ۶۲: اینکه میان نام دو گوشی ام ۶۲ و اف ۶۲، کلمه یا را اضافه کردهایم به این دلیل است که این دو گوشی، علنا، هیج تفاوتی با یکدیگر ندارند. هر دو این گوشی ها، یک باتری لیتیم-پلیمری با ظرفیت نایاب ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارند و از شارژر سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی میکنند. از طرفی دیگر هم، با سختافزاری توانا همراهی میشوند.
- شیائومی پوکو ایکس ۳: قبل از هرچیزی، این را به یاد داشته باشید که با وجود شباهت بینظیر میان این نسخه و نسخه انافسی، نسخه انافسی، دارای باتری بهمراتب ضعیفتری است، پس حواستان را به این جمع کنید که سهوا، نسخه انافسی را در دست نگیرید و برای راهنمایی بیشتر هم بدانید که نسخه انافسی، جعبه مشکی رنگ دارد و نسخه عادی، دارای جعبه زرد رنگ است. پوکو ایکس ۳، یک باتری لیتیم-پلیمری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به همراه شارژر سریع ۳۳ واتی دارد. ازنظر سختافزاری هم، ایکس ۳، بسیار خوب است.
- سامسونگ گلکسی ام ۳۱: کلا، محصولات سری ام سامسونگ، دارای باتری های حجیم هستند و ام ۳۱ هم یکی از حجیمترین باتری ها را به خود اختصاص داده؛ اما شارژر سریع ۱۵ واتی برای باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی ام ۳۱، کمی ناخوشایند است. ام ۳۱ از نظر سختافزاری هم خوب بوده، ولی طراحی آن، چندان به دل نمینشیند.
- سامسونگ گلکسی اف ۱۲: این گوشی هم یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد که مددرسان خوبی است؛ اما شارژر سریع ۱۵ واتی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، نمایشگر PLS IPS و طراحی ابتدایی، این گوشی را از یک اسمارتفون آرمانی دور میکنند.
- شیائومی پوکو ام ۳: پوکو ام ۳، گوشی معروفی است و یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی لیتیم-پلیمری، آن را همراهی میکند. ام ۳، طراحی زیبایی هم دارد، ولی در این جا هم ما با مشکل شارژر سریع نسبتا ضعیف ۱۸ واتی، مواجه هستیم که زمان زیادی برای شارژ کردن این گوشی میطلبد.
- سامسونگ گلکسی ام ۴۲ فایو جی: این گوشی، اولین اسمارتفون نسل پنجمی این لیست است. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی ام ۴۲ فایو جی، یک باتری حجیم به شمار میرود و به دنبال آن، سختافزاری توانا میآید؛ اما متاسفانه، این گوشی هم یک شارژر سریع ۱۸ واتی دارد و نمایشگر آن هم چندان جالب نیست.
- هوآوی وای ۷ ای: آنچه که درمورد وای ۷ ای، بیش از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن جذاب است، طراحی چشمنواز آن بوده. این گوشی، در کنار طراحی خوب، شارژر سریع ۲۲.۵ واتی، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و سختافزار قابل قبولی دارد.
- موتورولا موتو جی استایلوس فایو جی: جی استایلوس فایو جی، از یک طرف، باتری حجیمی دارد و از طرفی دیگر هم، ارزانتری گوشیای است که هم از قلم استایلوس و هم از فناوری فایو جی پشتیبانی میکند. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی لیتیم-پلیمری جی استایلوس فایو جی با شارژر سریع همراه نشده که یک امتیاز منفی برای این اسمارتفون است.
- موتورولا موتو جی ۱۰۰: این گوشی هم یک باتری لیتیم-پلیمری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد و شارژر سریع ۲۰ واتی هم به همراه آن میآید. تراشه جی ۱۰۰ دارای بیشترین اورکلاک موجود بوده و تراشهای فوقالعاده توانا به شمار میرود. به لطف حسگر زمان پرواز در دوربین اصلی و دوگانه بودن دوربین سلفی، بحث دوربینها برای این گوشی، حسابی داغ است.
- سامسونگ گلکسی ام ۱۱: آخرین معرفی این بخش، ام ۱۱ سامسونگ بوده که فقط در زمینه باتری خوب است و در دیگر زمینهها، مثل سختافزار، نمایشگر، دوربین و طراحی، عملکرد بسیار عادیای دارد. باتری این گوشی از نوع لیتیوم-یونی بوده و ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن با شارژر سریع ۱۵ واتی شارژ میشود.
بهترین گوشی ها برای بازی با توجه به باتری
همانطور که گفتیم، گوشی های فوق را بر اساس باتری آنها بررسی کردیم، اما اگر شما یک گیمر باشید، بحث باتری، فقط یک مولفه است و شما باید حواستان را به مواردی مانند نرخ نوسازی نمایشگر، سختافزار و سیستم خنککننده جمع کنید. حالا میخواهیم تا با توجه به نمایشگر، سختافزار و نگاهی عمیق به باتری به شما، سه گوشی گیمینگ با باتری قوی معرفی کنیم.- شیائومی پوکو ایکس ۳: این گوشی را قطعا در بخش بالا هم دیدهاید و حالا در اینجا هم به دلیل توانایی سختافزاری و نمایشگر ۱۲۰ هرتزیای که دارد، تکرار شده. پوکو ایکس را شاید بشود، بهترین گزینه در این بخش دانست.
- سامسونگ گلکسی ام ۳۲: این گوشی هم دارای باتریای حجیم است. باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی ام ۳۲ از نوع لیتیم-یونی بوده و سختافزار مناسب آن هم برای بازیهای موبایلی قابل قبول است. نمایشگر این گوشی، نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی دارد که میشود آن را خوب دانست.
- شیائومی پوکو ایکس ۳ پرو: دلیل اینکه در بخش بالا، یادی از این گوشی نشد، بخاطر حضور خود ایکس ۳ بوده؛ به هر حال، ایکس ۳ پرو، یک باتری ۵۱۶۰ میلیآمپر ساعتی را به همراه نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و سختافزاری فوقالعاده دارد.